Kom dichter bij jezelf!

Wendy de Kok is de wandelcoach  van Vital Walks. Jaren geleden is Wendy meer dan 20 kilo afgevallen en toen is haar interesse in een gezonde leefstijl ontstaan.  Al snel kwam Wendy erachter dat ze hierbij anderen graag wil helpen. In 2020 is Wendy dan ook gestart met haar bedrijf Voedingscoach Wendy. Vol passie en met veel plezier coacht ze mensen op het gebied van voeding, beweging, leefstijl en vitaliteit.

 

Wendy: "Ik ben graag in beweging zowel letterlijk als figuurlijk. Daardoor rende ik mezelf in het verleden nogal eens voorbij. Iets met teveel ballen in de lucht....Tijdens het herstel van een zware hersenschudding werd ik echt stil gezet. Hierdoor kwam ik tot het besef dit moet anders! Het roer ging om. Ik leef gezond en ik ben in balans. Door veel te wandelen in de natuur ontspan ik en verlaag ik mijn stresslevel. Ook ga ik bewust met mijn ademhaling om. Zo blijf ik energiek en blij!". 

 

Wandelen doet Wendy met veel plezier. Ook is ze graag buiten in de natuur.  Een pelgrimstocht stond dan ook haar wensenlijstje. Dromen, durven, doen! Dus Wendy is in 2022 vanuit Ponte de Lima (Portugal) naar Santiago de Compostella (Spanje) gewandeld. Op deze pelgrimsroute met veel openhartige gesprekken onderweg is Wendy nog meer besmet geraakt met het wandelvirus. Wat is er dan mooier om je hart te volgen en het wandelen met het coachen te combineren. Zo is Vital Walks ontstaan. 

 

Vital Walks werkt met de Mindful Run wandelcoachmethode. Jouw fysieke, mentale en emotionele balans staan hierbij centraal. Stap voor stap werkt Wendy samen met jou aan jouw balans. Je leert vertrouwen op je eigen kracht, zonder twijfels of stoorzenders van buitenaf. Zo word jij de beste versie van jezelf!

 

Nieuwsgierig naar de coaching van Vital Walks?  Neem dan contact op en plan een gratis kennismaking in.